بهترین روش برای شناسایی تلویزیونهای ال جی، سامسونگ و سونی

این یک امر طبیعی است که هر کسی به هنگام خرید نگران باشد تا متقلبان و سودجویان سرش کلاه نگذارند و محصولات تقلبی را به جای محصولات اصل به وی نفروشند. هر کسی این حالت را تجربه کرده است و برای کسی که در مورد محصولی که می خواهد بخرد، اطلاعاتی نداشته باشد بسیار ناخوشایند است. گاهی اوقات نیز فکر می کنیم که با شناختن نوع بسته بندی تلویزیونها، دیگر کلاه سرمان نمی رود. برای مثال با دانستن اینکه تلویزیونهای ال جی کره ای، دارای بسته بندی با کارتنهای کاهی مانند هستند نمی توان گفت که محتوای جعبه نیز اصل باشد. به همین دلیل باید با روشی برای شناسایی خود محصول کار کنیم و نه نوع بسته بندی آن. زیرا امکان دارد متقلبان برای بسته بندی محصولات بدل و بی کیفیت از کارتنهای اصلی استفاده کنند و به مشتری بگویند که محصول اصل است. اگر کسی نتواند محصول خریداری شده خود را از نظر اصالت بررسی کند به راحتی فریب متقلبان را خواهد خود بدون اینکه آب از آب تکان بخورد. آنها مشتری های خود را می شناسند و اگر بدانند که کسی در مورد محصول انتخابی خود تپق می زند، سریع دست به کار شده و از هر روشی استفاده می کنند تا نقشه خود را پیاده کرده و جنس تقلبی را به هر قیمتی که هست قالب مشتری کنند.

همانطور که می دانید شرکتهای ال جی، سامسونگ و سونی شرکتهای بسیار قدری در ساخت لوازم خانگی هستند و هر کدام نیز وبسایت یا وبسایتهایی را برای شناساندن و معرفی محصولات خود دارند. این شرکتها برای ارائه محصولات خود برای هر کدام از آنها صفحات خاصی را در وبسایت خود در نظر گرفته اند و چون این محصولات ساخته خود این شرکتها هستند و برای اولین بار توسط خود آنها وارد فضای مجازی می شوند، پس به هنگام جستجو در اینترنت، اولین لینکی که مرورگر به ما پیشنهاد می کند متعلق به شرکتهای سازنده آنهاست. یعنی اگر نام محصولی که توسط شرکت ال جی تولید شده است را در اینترنت جستجو کنیم، اولین لینکی که مرورگر به ما پیشنهاد می کند متعلق به وبسایت شرکت ال جی می باشد. برای سایر شرکتها نیز به همین روال است. یعنی اگر نام محصولی را که توسط شرکتهای سامسونگ و یا سونی تولید شده باشد، در اینترنت جستجو کنیم، اولین لینکهایی که مرورگر به ما پیشنهاد می کند متعلق به این شرکتها می باشد.

توجه داشته باشید که باید نام کامل محصول را در اینترنت جستجو کنید

شما باید به هنگام خرید تلویزیون، نام کامل آن را از فروشنده بخواهید و خود آن را در اینترنت جستجو کنید. اگر محصولی که قصد خرید آن را دارید اصل باشد، اولین لینکی که مرورگر به شما پیشنهاد می کند متعلق به شرکت سازنده آن است و اگر جستجوی شما حاوی لینکی از این شرکتها (ال جی، سامسونگ و سونی) نبود از تقلبی بودن تلویزیون خود شکی نداشته باشید و پیشنهاد ما این است که از خرید آن تلویزیون خودداری کنید.

مطالب مرتبط

4 پاسخ
  1. داریوش
    داریوش گفته:

    بعضی از فروشنده ها وختی ازشون یه قیمت می گیری جوری جواب میدن انگار من قیمتها رو تعیین می کنم. آدم بخواد یه محصولی رو بخره باید از چن جا قیمت بگیره

    پاسخ
  2. فرانک
    فرانک گفته:

    چرا بعضی مدلها رو وقتی توی اینترنت جستجو می کنی هیچ چیزی براش نمیاره؟

    پاسخ
    • admin2
      admin2 گفته:

      باید در سایت سازنده محصول را جستجو کرد چن بقیه سایت ها به صورت خلاصه مشخصات را می نویسند

      پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 6