آیا تلویزیون هایسنس بخریم؟

بسیاری از کاربران فقط برند های مشهور و پر آوازه را می شناسند و بیشتر محصولات آن شرکت ها را خریداری می کنند. شرکت های عمده تولید کننده تلویزیون اغلب با ارئه فناوری هایی در محصولات خود سعی می کنند نبض بازار را در دست بگیرند؛ اما شرکت هایی هستند که می خواهند فعالیت خود را در زمینه تولید یک محصول مثلا تلویزیون افزایش دهند و با شرکت های دیگر رقابت کنند. شرکت هایسنس یکی از شرکت هایی است که تصمیم به رقابت با دیگر شرکت ها در زمینه تولید تلویزیون گرفته است. شاید ویژگی هایی که در تلویزیون های برند های معتبر وجود دارد در تلویزیون های هایسنس موجود نباشد اما خوب هر ویژگی هزینه ای را در پی دارد، از این رو قیمت تلویزیون هایسنس از قیمت تلویزیون ال جی یا قیمت تلویزیون سامسونگ کمتر است.

هایسنس

از آنجا که برند هایسنس زیاد هم گمنام نیست بار ها شاید آن را شنیده و یا دیده باشید.بنابراین قطعا هایسنس یک شرکت نوپا نیست بلکهمحصولاتی از آن شرکت وارد بازار شده و در اختیار کاربران قرار گرفته است. هایسنس یک شرکت چینی است که محصولاتی با قیمت تمام شده کمتر تولید  و روانه بازار می کند. محصولات این شرکت کیفیت فوق العاده ای دارد که محصولات آن بازار کشور های اروپایی و آمریکا را نیز در بر گرفته است.

چرا هایسنس تصمیم به رقابت به شرکت های بزرگ را گرفته است؟

از آنجا که شرکت های بزرگی در چین وجود دارد که محصولات خانگی ( تلویزیون) را تولید می کنند، بنابراین خلق ایده وابتکار عمل امر آسان است. شرکت BOE در چین در مقیاس وسیعی انواع پنل ها و صفحه نمایش ها را برای تلفن های همراه، نوت بوک و تلویزیون ها را تولید می کند. هایسنس در سال 2020 قصد دارد از تکنولوژی های جدید و پنل های این شرکت در تلویزیون های خود استفاده کند و تلویزیون هایی را روانه بازار کند. حالا ما می خواهیم ببینیم که آیا تلویزیون های هایسنس کیفیت کارایی و ساخت دارند یا نه؟

تلویزیون های هایسنس

هایسنس در سال 2020 تلویزیون هایی را روانه بازار می کند که برند های مختلف را به چالش می کشد و برای این منظور دلایل مختلفی وجود دارد که به آنها اشاره می کنیم. بسیاری از گزینه ها و قسمت ها در تلویزیون وجود دارند که می توان ارتقای کیفیت و کارایی داده شوند و هایسنس به صورت هوشمند گزینه های مورد نظر خود را در تلویزیون ها جهت ارتقا هدف قرار داده است. 

Dual Cell فناوری با بیش از 4 میلیون زون مجزا

هایسنس در تلوزیون های خود از Dual Cell استفاده کرده است همانطور که در بالا اشاره شد هایسنس با شرکت های بزرگ تولید کننده صفحه نمایش مانند BOE رابطه نزدیک دارد که Dual Cell از فناوری های شرکت BOE است که هایسنس از آن در تلویزیون های خود استفاده می کند. اما Dual Cell چیست؟ در واقع Dual Cell صفحه نمایشی با رزولوشن Full HD است و در آن 4 میلیون پیکسل وجود دارد به آین صفحه نمایش Grayscale هم گفته می شود چرا که بی رنگ است. این صفحه بین نور پس زمینه و صفحه نمایش اصلی قرار می گیرد و به عبارتی با صفحه نمایش اصلی که کیفیت و رزولوشن 4K را دارد ساندویچ شده است. این صفحه کمک می کند تا 4 میلیون منطق و یا زون مجزا در صفحه نمایش ایجاد شود، به عبارتی میزان نمایش تاریکی مطلق یا نمایش رنگ سیاه عمیق را افزایش داده است. بنابراین میزان کنتراست، نمایش جزئیات و روشنایی صفحه نمایش به صورت خیره کننده ای افزایش یافته است.

مزیت ها و معایب تلویزیون های هایسنس

هر وسیله الکترونیکی اعم از تلویزیون یا هر وسیله ای دیگر مزیت ها و معایبی را دارد. تلویزیون های هایسنس با توجه به ویژگی هایی که دارند در سطحی بالا یعنی هم رده با تلویزیون های LED موجود در بازار هستند و می توان گفت که در بسیاری از ویژگی و کارایی ها از تلویزیون های کیولد هم بالاتر هستند. در تلویزیون های هایسنس کنتراست، روشنایی صفحه نمایش، نمایش جزئیات تصویر، نمایش رنگ سیاه عمیق به طور خیره کننده ای بالا است،  از دیگر مزیت تلویزیون های هایسنس قیمت این تلویزیون ها است که با هزینه ای کم می توان این تکنولوژی های کاربردی را دارا بود. در حال حاضر  معایبی برای تلویزیون های هایسنس گزارش و یا مطرح نشده است و اگر به آن برخوردیم در آپدیت همین نوشته ارائه خواهیم داد.

جمع بندی

از آنجا که کم کم تلویزیون های هایسنس هم همانند دیگر برند ها وارد بازار می شوند و حضوری پر رنگ را خواهند داشت لازم دانستیم تا به بررسی آنها بپردازیم. هایسنس تلویزیون های خود را با قیمتی پایین تولید و وارد بازار می کند اما نباید قیمت پایین آنها دلیلی بر بی کیفیتی این تلویزیون های تلقی شود. هایسنس از برترین تکنولوژی ها در تلویزیون های خود استفاده می کند تا کیفیت تصویر به بهترین نحو ممکن ارائه شود. این شرکت با قرار دادن Dula Cell شرکت BOE در تلویزیون های خود توانسته تا 4 میلیون منطه مجزا در صفحه نمایش تلویزیون های خود ایجاد کند و تلویزیونها با این فناوری را تحت عنوان ULED XD راونه بازار کند. میزان روشنایی صفحه نمایش و کنتراست تصویر حتی بیشتر از تلویزیون های کیولد و اولد است. قیمت تلویزیون از طرفی دیگر برای کاربر می تواند مهم باشد. خرید تلویزیون ال جی و یا خرید تلویزیون سونی و یا هر برند دیگری با قیمت بیشتری نسبت به تلویزیون های هایسنس صورت می گیرد بنابراین از این جهت هایسنس برتری دارد.


برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید

10 پاسخ
  1. Akbar Khazaee
    Akbar Khazaee گفته:

    سلام ببخشید میشه مدلهای جدید مینی ال ای دی رو تلویزیون هایسنس وتی سی ال رو هم معرفی کنید.ممنون

    پاسخ
    • Sasan.a
      Sasan.a گفته:

      سلام خدمت شما
      قیمت رو ذکر نکردید، ولی به طور کلی این سری تلویزیونها به ترتیب بهترینهای بازار می باشند.
      تلویزیونهای سری oled
      تلویزیون کیولد سامسونگ – تلویزیونهای x9000 -x9500h سونی
      تلویزیون سری نانو سل الجی

      پاسخ
    • مجید
      مجید گفته:

      وقتی فلش میزنم به تلویزیون و فیلم میلینم نرسیده به دو ساعت فیلم قطع میشه چرا

      پاسخ
  2. حمید
    حمید گفته:

    زیرنویس رو درست حسابی نشون نمیده،یعنی من ی سریال میدیدم با تلویزیون سامسونگ حالا اومدم دوباره ببینمش با تلویزیون هایسنس همون قسمتای که زیرنویس داشت الان با این تلویزیون فقط یکی دو قسمت و بعضیاشونو هم وسط سریال محو میشد

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

41 − = 36