شکایت شارپ از هایسنس به علت تولید تلویزیون های بی کیفیت

یکی از قدیمی ترین و بهترین برندهای تلویزیون شارپ می باشد که در حال حاضر از کیفیت تلویزیون هایی که با برند شارپ در قاره ی امریکا تولید می شود راضی نیست. این شرکت ژاپنی فعالیت خود در زمینه به دست آوردن بازار فروش تلویزیون در امریکا را از دهه‌ی ۱۹۷۰شروع کرد. شارپ در سال ۲۰۱۵ و به دلیل مشکلات مالی، حق استفاده از نشان تجاری شارپ در آمریکا را به شرکت چینی هایسنس واگذار کرد. این توافق به‌صورت رسمی تا سال ۲۰۲۰ برقرار خواهد بود؛ با این حال شارپ به دنبال شکایت از هایسنس برای تولید تلویزیون‌های بی‌کیفیت با برند شارپ است. شارپ تنها با دریافت ۲۷.۸ میلیون دلار استفاده از برندش در آمریکا را کنار گذاشته و این در حالی است که شارپ پس از این واگذاری عجیب، با قیمت ۳.۵ میلیارد دلار توسط فاکسکان خریداری شده است. حال شارپ و شرکت مادرش به دنبال پس گرفتن حق استفاده از این برند هستند و در حال حاضر پرونده‌ای در سان فرانسیسکو علیه هایسنس با شکایت شرکت شارپ تشکیل شده است.

1438756844841_500

ادعای شارپ تولید تلویزیون های بی کیفیت توسط شرکت هایسنس می باشد که به شدت باعث نگرانی آن ها شده است. آن ها با این عنوان که برند خود را در معرض نابودی می بینند شکایت خود را مطرح کرده اند. شارپ، هایسنس را به زیر پا گذاشتن قوانین FCC در تداخل امواج الکترومغناطیسی و ارائه‌ی اطلاعات نادرست در مورد ابعاد و میزان روشنایی تصویر متهم کرده است. شارپ همچنین معتقد است هایسنس در مورد رزولوشن 4K نیز با خریداران صادق نبوده است. هایسنس در بیانیه‌ای تمام این ادعاها را رد و اعلام کرده است که به تولید تلویزیون‌های باکیفیت تحت برند شارپ ادامه خواهد داد.

شارپ پس از واگذاری این برند به هایسنس در یکی از بزرگ‌ترین بازارهای تلویزیون دنیا،‌ بارها برای بازپس‌گیری و خرید دوباره‌ی این نام تجاری در آمریکا اقدام کرده است. شرکت مادر شارپ یعنی فاکسکان، تولیدکننده‌ی آیفون‌های اپل و کنسول‌های بازی دو شرکت سونی و مایکروسافتاست و طیف وسیعی از محصولات را در زنجیره‌ی تولید خود دارد. این غول تایوانی در آخرین تلاش خود به دنبال تصاحب بخش حافظه‌‌های NAND توشیبا است.

 

huh7Untitled

معرفی شرکت هایسنس

های‌سنس (به انگلیسی: Hisense) شرکت دولتی الکترونیک چینی است، که در زمینه تولید لوازم خانگی بزرگ،دستگاه‌های گیرنده دیجیتال تلویزیون، ترمینال‌های رایانه، تجهیزات تهویه مطبوع، دستگاه‌های تلفن همراه و تبلت،صندوقها و پایانه‌های فروش فعالیت می‌نماید.

شرکت های‌سنس در سال ۱۹۶۹ راه‌اندازی شد و در حال حاضر دارای ۱۳ کارخانه تولیدی در چین و بیش از ۴۰شرکت تابعه در آسیا، آمریکای شمالی و جنوبی، اقیانوسیه، اروپا و آفریقا می‌باشد.

دفتر مرکزی این شرکت در شهر چینگ‌دائو، جمهوری خلق چین قرار دارد و بخشی از سهام آن در بازارهای بورس اوراق بهادار هنگ کنگ و بورس شانگهای معامله می‌شود.

معرفی شرکت هایسنس در ویکی پدیا

 

4 پاسخ
  1. محمد حسینی
    محمد حسینی گفته:

    باعرض ادب واحترام از شرکت بزرگ هایسنس ضمن رضایت از کالاهایی که از لوازم خانگی هایسنس خریداری کرده ام ولی از نمایندگی شعبه میدان استقلال تهران به شدت شاکی وانتقاد دارم

    پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *