کارخانه تولید نمایشگر ال جی در گوانگژو برای سونی پنل اولد تولید می‌کند

کارخانه تولید نمایشگر ال جی در گوانگژو برای سونی پنل اولد تولید می‌کند

سونی در سال جاری میلادی در مجموع، ۳۰۰ هزار واحد پنل اولد برای تلویزیون‌های خود از کمپانی ال‌جی دریافت خواهد کرد. این شرکت ژاپنی تصمیم دارد از سال ۲۰۱۹ به بعد، تعداد سفارشات پنل‌های مورد نیاز خود در هر سال را به ۶۰۰ هزار واحد افزایش دهد.

طبق اعلام منابع نزدیک به این صنعت، سونی امسال در مجموع ۳۰۰ هزار واحد پنل اولد تلویزیون از ال‌جی دیسپلی دریافت خواهد کرد. با در نظر گرفتن ظرفیت تولید کارخانه‌ی جدید ال‌جی در گوانگژو و دیگر کارخانه‌های این غول کره‌ای، برنامه‌ی سونی این است که از سال ۲۰۱۹ حجم سفارشات سالانه‌ی خود را به ۶۰۰ هزار پنل افزایش دهد. در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۷، میزان فروش تلویزیون‌های اولد سونی به‌طور انفجاری افزایش یافته است و مدیران این شرکت دید مثبتی به بازار تلویزیون‌های اولد دارند. گفته می‌شود که این دو مورد، دلایل اصلی سونی برای افزایش سفارش پنل‌های اولد است.

یکی از ناظران صنعت که اطلاعات خوبی از ال‌جی دیسپلی در دسترس دارد در این رابطه می‌گوید:

جذب سرمایه از جانب اپل پیش از سرمایه‌گذاری ال‌جی در بخش تولید نمایشگرهای اولد سایز کوچک و متوسط، باعث شده است این کمپانی کره‌ای بتواند سفارشات سونی را در بخش پنل‌های اولد بزرگ تأمین کند. با افزایش ظرفیت تولید پنل‌های اولد ال‌جی دیسپلی، میزان سفارش سونی و سایر شرکت‌ها از سال ۲۰۱۹ افزایش خواهد یافت.

ال‌جی دیسپلی در حال تزریق سرمایه‌ای ۱.۶ میلیارد دلاری به کارخانه‌ی تولید پنل‌های اولد گوانگژوی چین است. این کارخانه یک خط تولید پایه برای پاسخ‌گویی به افزایش تقاضای تولیدکنندگان تلویزیون سراسر جهان است. انتظار می‌رود میزان تولید ماهانه‌ی واحد یادشده به‌طور پایه ۶۰ هزار پنل باشد. علاوه بر این، ظرفیت تولید کارخانه‌ی E3 ال‌جی ۸۰۰۰ و کارخانه‌ی E4-1 ال‌جی ۲۶ هزار پنل در هر ماه است. همچنین ظرفیت تولید کارخانه‌ی E4-2 ال‌جی تا پایان سال ۲۰۱۷ به ۲۶ هزار پنل در هر ماه خواهد رسید؛ بدین ترتیب ال‌جی دیسپلی با آغاز سال ۲۰۱۹، در مجموع قادر خواهد بود در هر ماه ۱۲۰ هزار پنل اولد تولید کند. در همین راستا، شرکت سونی هم تصمیم دارد میزان تولید تلویزیون‌های اولد خود را افزایش دهد.

سونی اعلام کرده است که تأمین‌کننده‌ی این شرکت در نیمه‌ی نخست سال جاری در حدود ۱۰۰ هزار پنل اولد تلویزیون برای این شرکت تولید کرده است. سونی انتظار دارد که در نیمه‌ی دوم ۲۰۱۷، در هر بازه‌ی زمانی سه‌ماهه، تعداد ۱۰۰ هزار واحد پنل اولد از جانب تأمین‌کننده‌ی خود یعنی ال‌جی دریافت کند. علاوه بر این انتظار می‌رود با شروع سال ۲۰۱۹ و اضافه شدن کارخانه‌ی گوانگژو به جمع کارخانه‌های ال‌جی دیسپلی، سونی هر سال ۶۰۰ هزار پنل اولد تلویزیون به طرف کره‌ای سفارش دهد. ال‌جی دیسپلی پنل‌های اولد را از کارخانه‌ی گوانگژو به‌طور مستقیم به کارخانه‌ی تولید تلویزیون سونی ارسال خواهد کرد که در شانگهای واقع شده است. این شرایط باعث خواهد شد سونی از مزایای آن به‌منظور ترسیم برنامه‌های بهتر برای تولید، توزیع و فروش تلویزیون‌ها بهره ببرد.

با شروع کار ظرفیت کامل کارخانه‌ی جدید گوانگژو ال‌جی دیسپلی، انتظار می‌رود علاوه بر سونی شرکت‌های دیگر نیز پنل‌های اولد تلویزیون مورد نیاز خود را از این کارخانه دریافت کنند. شرکت‌های چینی تولیدکننده‌ی تلویزیون از جمله اسکای‌روت و کونکا از سال ۲۰۱۴ به جمع شرکت‌هایی پیوسته‌اند که از پنل‌ اولد در محصولات خود استفاده می‌کنند. پس از این شرکت‌ها، برخی شرکت‌های اروپایی نظیر Bang & Olufsen و مِتز در سال ۲۰۱۵ به استفاده از پنل‌ اولد روی آورده‌اند. سال گذشته نیز تعدادی از شرکت‌های ژاپنی مانند پاناسونیک و توشیبا به جمع تولیدکنندگان تلویزیون‌های مجهز به پنل اولد اضافه شدند. این شرایط باعث شده است میزان تقاضا برای پنل‌ اولد افزایش یابد.

بر اساس اعلام شرکت تحقیقات بازار IHS، بازار تلویزیون‌های اولد تا سال پایان ۲۰۱۷ به ۱.۳۸ میلیون واحد افزایش خواهد یافت. رشد این بازار در سال ۲۰۱۹ به ۴.۲ میلیون واحد و تا سال ۲۰۲۰ به ۶.۶ میلیون واحد گسترش خواهد یافت.

نظر شما در مورد تلویزیون‌های اولد چیست؟ آیا سرانجام این تکنولوژی جایگزین کامل نمایشگرهای ال‌سی‌دی خواهد شد یا خیر؟

منبع BUSINESSKOREA
2 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 2 = 1