چطور از جارو برقی بهتر استفاده کنیم که عمر مفید آن هم کم نشود؟!

چطور از جارو برقی بهتر استفاده کنیم که عمر مفید آن هم کم نشود؟!

قدیم تر ها مادرها و یا مادربزرگ ها برای تمیز کردن خانه از جاروهای دستی استفاده می کردند. جاروهایی که در واقع نوعی گیاه بودند که با دسته کردن و بستن یک پارچه به دور ساقه آن، به عنوان جارو استفاده می شد. اما الان جز برای رفت و روب حیاط ها آن هم در بعضی خانه ها، دیگر از این جاروها خبری نیست.
حالا مردم از جارو برقی و جارو شارژی های کوچک برای نظافت داخل خانه استفاده می کنند. به همین دلیل این کالای برقی، جزو ضروری ترین و پرکاربردترین وسایل خانه به حساب می آید. پس باید بدانیم از جارو برقی چطوری استفاده کنیم که عمرش بیشتر بشود.
اولین مسئله در استفاده از جارو برقی توجه به قدرت موتور یا همان “وات” دستگاه است. جارو برقی های موجود در بازار قدرت متفاوتی دارند. پس موقع خرید باید براساس متراژ منزل، میزان وات موتور جارو را انتخاب کنید. اگر دستگاه شما جزو کم قدرت ترین جارو برقی هاست، نباید از آن برای مساحت های بزرگ استفاده کنید البته می توانید با فاصله انداختن بین استفاده از دستگاه، مانع از وارد آمدن فشار زیاد به موتور جارو برقی بشوید.
همچنین برای نظافت هر قسمت از خانه از درجه مخصوصی که روی بدنه جارو برقی درج شده است، استفاده کنید. مثلا درجه تمیز کردن قالی با موکت و مبلمان فرق دارد.
جارو  را به طور مداوم روشن نگذارید و هر ۲۰ دقیقه یک بار به مدت ۱۵ دقیقه آن را خاموش کنید تا موتورش خنک بشود.
هیچ وقت جارو برقی را به شدت نکشید. این کار باعث پاره شدن بخشی از لوله آن می شود.
اشیاء نوک تیز را با جارو برقی نگیرید چرا که این کار باعث پاره شدن لوله یا پاکت دستگاه می شود.
از جارو کردن سطوح مرطوب با جارو برقی های معمولی خودداری کنید.
قبل از شروع کار اگر روی زمین دستمال کاغذی ریخته است، بهتر است تا جایی که امکان دارد آن را با دست جمع کنید. چون تکه های بزرگ دستمال کاغذی باعث گرفتگی لوله جارو برقی می شود و این کار به موتور دستگاه فشار می آورد. جارو را در حین انجام کار، یک دفعه به این طرف و اون طرف نکشید. اجازه بدهید حرکت روی فرش، موکت و یا سنگ فرش آرام و کند باشد. این شیوه مانع آسیب رسیدن به لوله و محل اتصال آن به بدنه جارو می شود.
هرگز اجازه ندهید کیسه جارو  کاملا پر بشود و قبل از اینکه کیسه پر بشود، تعویضش کنید. اگر کیسه جارو شما دائمی است، آن را با آب تمیز بشویید. این کار باید دست کم دوبار در سال انجام شود. فراموش نکنید که برای این کار از مواد شوینده استفاده نکنید.
بعد از اتمام کار، دقت کنید زباله هایی مثل کاغذ در لوله باقی نماند. چرا که در صورت گرفتگی لوله، به موتور جارو فشار زیادی وارد می شود.
فیلتر جارو  را همیشه کنترل کنید تا گرد و غبار نگیرد. اگر هم فیلتر کثیف است، آن را بشویید یا عوض کنید.
اگر جارو برقی صدای غیر عادی دارد، آن را به نمایندگی و افراد متخصص نشان بدهید.
نکته دیگر این که جارو برقی را نزدیک منابع گرمازا نظیر شوفاژ، اجاق و بخاری قرار ندهید.
هیچ وقت برای خاموش و روشن کردن جارو از پا استفاده نکنید. فشار این دکمه ها با پا، عمر جارو را بسیار کوتاه می کند. بعد از پایان کار خم بشوید و با دست آن را خاموش کنید.
اگر سیم جمع کن جارو برقی خراب شده، حتما تعمیرش کنید. چون پیچ خوردن سیم به مرور باعث ترک خوردگی لایه روی سیم می شود و این موضوع خطر اتصال برق را به وجود می آورد.
در نهایت اینکه اگر در خانه کودکی دارید، اجازه ندهید از جارو برقی به عنوان ماشین بازی استفاده کنید. وزن بچه هر اندازه هم که کم به نظر بیاد، موجب فشار به دستگاه و حتی شکستن پوشش جاور برقی می شود.

مشاهده بهترین و جدیدترین جاروهای برقی 

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

− 3 = 2