آیا تلویزیون هوشمند ویروسی می شود؟

امروزه وسایل هوشمندی را می توان در اطراف خود مشاهده کرد، وسیله هوشمند اعم از گوشی تلفن همراه و یا تلویزیون و.. قابلیت اتصال به اینترنت را دارد و اینترنت هم نبعی از برنامه های مخرب و یا بدافزار ها است. تلویزیون دارای سیستم عامل و حافظه و پردازنده است بنابراین بستر برای ویروس فراهم است. شرکت های سازنده تلویزیون هر ساله ویژگی های امنیتی خاصی را پیاده می کنند اما خوب اگر ورژن بدافزار بروز باشد می تواند حریم امنیتی وسیله هوشمند که تلویزیون باشد را بشکند. در هنگام خرید تلویزیون اطلاع از ورژن سیستم عامل و نرم افزار های موجود در آن حائز اهمیت است چون تا حدودی می توان بر روی آن ها نسخه بروز رسانی را پیاده کرد.

بازار گرم ویروس و آنتی ویروس
شرکت های نرم افزاری اغلب برای فعالیت بیشتر و به خاطر اینکه سود بیشتری به جیب بزنند اقدام به ساخت ویروس ها و یا تروجان می کنند و بعد از مدتی آنتی ویروس آن را به بازار عرضه می کنند. خوب کاربر تلفن همراه و یا نوت بوک و تلویزیون و… برای اینکه سرعت دستگاه کم نشود و یا از آن در امان بمان مجبور است که آنتی ویروس را خریداری کند. هر وسیله ای که حافظه داشته باشد می تواند ویروس بگیرد حالا چه تلویزیون باشد و چه تلفن همراه و…، پس راهکار چیست.

آیا تلویزیون هوشمند می تواند ویروس بگیرد؟
بخش هوشمند تلویزیون از سیستم عامل، حافظه کوتاه مدت، پردازنده و… تشکیل شده است و به عبارتی بستری برای ویروس به حساب می آید، اما چگونه تلویزیون هوشمند ویروس می گیرد؟ راه های زیادی برای ویروسی شدن تلویزیون وجود دارد، تلویزیون هوشمند معمولا به اینترنت وصل می شود و اینترنت هم منبع ویروس و تروجان و.. است که به صورت نرم افزاری هستند و وارد تلویزیون شده و کار آن را مختل کرده و یا سرعت آن را کاهش می دهند. راه دیگر ویروسی شدن تلویزیون وصل کردن هارد های اکسترنال و حافظه های قابل حمل است که موجب ویروسی شدن تلویزیون می شوند. خوب راهکار چیست؟

راهکار های جلوگیری از ویروسی شدن تلویزیون های هوشمند
به همان اندازه که شرکت های سازنده ویژگی های هوشمند و قابلیت های نرم افزاری را در تلویزیون ها قرار داده اند با همان اندازه هم ویژگی های حفاظتی را در برابر ویروس ها و برنامه های مخرب اتخاذ کرده اند. شاید USB را به تلویزیون وصل کرده باشید که در آن فیلم و عکس و پوشه هایی دیگر وجود داشته و شما فقط فیلم و عکس را روی فلش مموری مشاهده می کنید، چرا؟ تلویزیون های هوشمند فقط برنامه ها و فایل هایی را اجازه نمایش می دهند که از سوی شرکت سازنده تعیین و مشخص شده است بنابراین اگر فایل زیپی را در USB مموری داشته باشید تلویزیون آن را نمایش نمی دهد در نتیجه ویروس هم از طریق تلویزیون قابل نمایش و اجرا نمی باشد و تا اجرا نشود نمی تواند برای تلویزیون و عملکرد آن مخرب باشد.

چگونه آنتی ویروس را بر روی تلویزیون نصب کنیم؟
برای نصب آنتی ویروس روش هایی متعدد وجود دارد. در تلویزیون های ال جی می توان به LG Store رجوع کرده و در آنجا آنتی ویروس را نصب کرد ویا اینکه آنتی ویروس را دانلود کرد و از طریق USB آن را به تلویزیون انتقال داد و نصب کرد. تلویزیون های جدید اکثرا دارای آنتی ویروس هستند و این آپشن در قسمت تنظیمات آن وجود دارد .

آنتی ویروس در تلویزیون های کیولد سامسونگ
اکثر تلویزیون های کیولد سامسونگ آنتی ویروس را دارند البته معلوم نیست که در آنها از چه نوع و برند آنتی ویروسی استفاده شده است اما شرکت سامسونگ ظاهرا با شرکت MCAfee قرار داد همکاری بسته است. در تلویزیون های سامسونگ می توان وارد تنظیمات شد و گزینه های
General- System Manager- Smart Security-Scan
به ترتیب انتخاب شوند و تلویزیون به جستجوی ویروس و برنامه های مخرب می پردازد و در صورت لزوم آنها را حذف می کند.

جمع بندی
همانطور که اشاره شد، تلویزیون ها می توانند ویروس بگیرند هر چند روش های امنیتی برای جلوگیری از ورود ویروس و بدافزار ها از سوی شرکت سازنده انتخاذ شده است اما خوب هر روز پیشرفت هایی در این زممینه صورت میگیرد که ممکن است شرکت سازنده از آن عقب مانده و ویروس بتواند فعالیت مخرب خود را انجام دهد. نکته قابل توجه در هنگام خرید تلویزیون ساختار نرم افزاری آن است مثلا تلویزیون کدام فرمت های صوت و تصویر را می تواند پخش کند، ر چند امروزه تمام فرمت ها پشتیبانی می شوند.

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *