آیا هایسنس با نور پردازی لیزر می تواند گوی سبقت را از ال جی بگیرد.؟
هایسنس در سال 2020 قصد داری تلویزیون های متعددی را روانه بازار کند اسن شرکت با بهره گیری از صفحه نمایش های Dual Cell شرکت BOE می خواهد گوی سبقت را از اولد بگیرد. هایسنس از صفحه نمایش VA در تلویزیون های خود استفاده می کند و از این لحاظ وجه مشترکی را با سامسونگ دارد اما از چه ویژگی برای رقابت استفاده می کند. برای ارائه کیفیت تصویر این شرکت از نور پس زمینه استفاده می کند یعنی نور پس زمینه را هدف قرار داده است. هایسنس می خواهد با نور پس زمینه لیزری با نور پردازی خودکار PLD تلویزیون های اولد رقابت کند اما چطور؟ قیمت تلویزیون اولد ال جی در رده بالایی است و اگر هایسنس بتواند کیفیت را بالا ببرد و با قیمت کمتری آن را به بازار عرضه کند شاید بتواند به اهدافش دست یابد.
PLD یا Pixel Level Dimming در تلویزیون های اولد
در تلویزیون های اولد از نور پس زمینه استفاده نمی شود بلکه به جای آن پیکسل ها نور لازم را خودشان تامین می کنند. در اولد از آن حیث که نور پس زمینه وجود ندارد طراحی باریک تری به وجود آمده است اما چرا کیفیت در تلویزیون های اولد بیشتر است. در تلویزیون های اولد از آنجا که هر پیکسل به صورت مستقل عمل می کند بنابراین می توان خاموش و یا روشن شود در نتیجه تعداد 8 میلیون منطقه و زون کوچک و مستق به وجود می اید که در نتیجه آن کنتراست، نمایش رنگ سیاه عمیق، روشنایی صفحه نمایش و… در بالاترین سطح ممکن قرار می گیرد.
نور پردازی لیزری در تلویزیون های هایسنس
تا به اینجا نحوه نور پردازی LED را توضیح دادیم حالا می خواهیم نورپردازی لیزر یا DLP را که در بعضی از برند ها از آن استفاده شده است را معرفی کنیم. لیزر Laser یا Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation به معنی انتشار نور در یک مسیر مستقیم است. نور در لامپ های LED زمانی که انتشار می یابد در مسیر خود تمام شدت خود را در زمان رسیدن به پیکسل ها ندارد و در مسیر جریان مقداری از انرژی خود را از دست می دهد، اما در نور پردازی لیزری به این صورت نیست و نور ضخامت خود را تا زمان رسیدن به پیکسل ها حفظ خواهد کرد.
در نور پردازی LED، نور سفید از لامپ ها انتشار می یابد و بعد از آن از یک صفحه فیلتر استفاده می شود که نور سفید بایستی از آن بگذرد، در این فرایند تام طول موج ها به دام افتند به غیر طول موج های مربوط به رنگ ابی، سبز و قرمز که اینها می توانند به پیکسل ها برسند. در فرایند LED مقداری زیادی از خطا وجود دارد که موجب می شود کیفیت کارایی تصویر آنچنان که از لحاظ تئوری انتظار دارد پیش نرود. در نور پردازی لیزری دقت بیشتر است چرا که دقیقا نور ها و یا رنگ هایی تولید می شوند که مورد نیاز است.
جمع بندی
ال جی از نور پردازی خود کار PLD یا Pixel Level Dimming استفاده می کند که در آن تعداد زون های مستقل به 8 میلیون می رسد و هایسنس از نور پردازی لیزر استفاده می کند که با فناوری Dual Cell تعداد زون ها را به 4 میلیون رسانده است . از آنجا تعداد زون های مستقل در تلویزیون های اولد بیشتر است کیفیت تصویر، کنتراست، روشنایی صفحه نمایش در تلویزیون های اولد بیشتر از تلویزیون های هایسنس است. اما این نکته فراموش نشود که قابلیت تلویزیون های هایسنس برای کیفیت تصویر باید بیشتر از سایر تلویزیون های موجود در بازار است. قیمت تلویزیون OLED ال جی بیشتر از هایسنس است و می توان گفت که کیفیت آنها هم بالاتر است. خرید تلویزیون ال جی با توجه به قیمتی که دارند شاید برای بسیاری از کاربران مشکل باشد که در آن صورت هایسنس گزینه خوبی برای جایگزین است.
برای مشاهده تلویزیونهای OLED و منحنی در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سامسونگ در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED ال جی وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
برای مشاهده تلویزیونهای LED سونی در وبسایت بانه 90 اینجا کلیک کنید
سلام
کیفیت نور پردازی تلویزیون های هایسنس نسبت به ال جی به چه صورت است.؟
سلام
هایسنس از همان نور پردازی تلویزیون LED ال جی استفاده می کند وبا فناوری Dual Cell دقت نور پردازی را افزایش داده است.
سلام
من از تلویزیون های هایسنس به شدت راضیم هم ارازان هستند و هم کیفیت بالایی را دارند
سلام
بله همین طور است