تلویزیون دیواری در راه بازار

در نمایشگاه IFA 2017، شرکت‌های مختلفی از تلویزیون‌های دیواری رونمایی کردند

همانطور که در نمایشگاه IFA 2017، شرکت‌های مختلفی از تلویزیون‌های دیواری رونمایی کردند می توان انتظار داشته باشیم که در سال پیش‌رو چند مدل از این محصولات وارد بازار شوند.
 
رونمایی شرکت های مختلف از تلویزیون های دیواری خود

امسال و در نمایشگاه ایفا، شرکت‌های مختلفی مانند ال‌جی، لووه، اسکای‌ورس و چانگ‌هونگ از تلویزیون‌های دیواری خود رونمایی کردند. بنابراین می‌توانیم انتظار داشته باشیم که در سال پیش‌رو چند مدل از این محصولات وارد بازار شوند. برخی از شرکت‌ها از «Crystal Sound» استفاده کرده‌اند که قابل مقایسه با اکوستیک سرفیس سونی در تلویوزیون اولد A1 است.در حال حاضر ال‌جی تنها شرکتی است که محصولات OLED دیواری را به بازار عرضه کرده است. این محصولات بسیار باریک هستند و به‌صورت مغناطیسی به دیوار می‌چسبند. تمامی پورت‌ها و قطعات الکترونیکی این محصول، روی ساندبار قرار داده شده‌اند.

در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۷، شرکت ال‌جی در زمینه‌ی تلویزیون‌های دیواری تنها نبود. به نظر می‌رسد پنل‌های تولیدشده توسط ال‌جی آماده‌ی فروش به سایر برندهای فعال در تولید محصولات صوتی و تصویری باشند؛ زیرا چندین شرکت دیگر نیز از محصولات و نمونه‌های اولیه‌ی تلویزیون‌های دیواری خود رونمایی کردند.

در ابتدا با ال‌جی شروع می‌کنیم؛ این شرکت در نمایشگاه ایفا امسال از نسخه‌ی ۷۷ اینچی تلویزیون‌های OLED سری W7 رونمایی کرد. در کنار کیفیت تصویر فوق‌العاده‌ی این محصول، ال‌جی سعی داشت نشان دهد که می‌توان از این محصولات به‌عنوان یک قاب عکس دیجیتال بزرگ روی دیوار استفاده کرد.

 تلویزیون دیواری در راه بازار
ارائه تلویزیون های دیواری توسط شرکت لووه در سه طرح
شرکت لووه از محصولی با نام «OLED X» در این نمایشگاه رونمایی کرد. این شرکت از سه طرح مفهومی استفاده کرده بود که یکی از آن‌ها روی دیوار نصب می‌شد؛ درحالی‌که دو مدل دیگر به‌وسیله‌ی استند‌هایی روی میز یا کف زمین قرار می‌گرفتند. اسپیکرها خارج از تلویزیون قرار گرفته بودند و از یک اتصال خارجی برای کنترل دو تلویزیون به‌صورت همزمان در خانه بهره می‌برد. همچنین برق و داده توسط کابل مشترکی منتقل می‌شدند.
انواع مختلف تلویزیون های دیواری
خودنمایی شرکت گراندیک در ایفا 2017
در نمایشگاه ایفا ۲۰۱۷، شرکت گراندیک از صفحه‌نمایشی با نام «Wallpaper TV» رونمایی کرد. این محصول با استفاده از یک پنل اولد با اندازه‌ی ۶۵ اینچ در یک اتاق بسیار تاریک به نمایش گذاشته شده بود. تاریکی اتاق باعث می‌شد که این محصول به‌صورت یکپارچه با دیوار به نظر برسد. این شرکت باکس الکترونیکی را مخفی کرده بود؛ اما به هر حال مطمئنا چنین باکسی لازمه‌ی یک محصول الکترونیکی است؛ این تلویزیون شماره‌ی مدلی نداشت.
342bba9f-5390-4c62-b412-213fc2b634e8
بررسی محصول شرکت چانگ‌هونگ در ایفا 2017
محصول شرکت چانگ‌هونگ چندان جذاب به‌ نظر نمی‌رسید. رنگ‌ها، غیر واقعی و کاملاً اشباع به نظر می‌رسیدند. همچنین جعبه‌ی الکترونیکی این محصول زشت‌ترین مدل بین رقبا بود. با این حال «Wall Paper OLED» باز هم جذاب بود. یکی از نکات جالب توجه، ادعای این شرکت برای عرضه‌ی مدل ۵۵ اینچی این محصول است. جالب است بدانید که شرکت ال‌جی اولد‌های دیواری خود را در اندازه‌های ۶۵ اینچ و ۷۷ اینچ به فروش می‌رساند و هیچ شرکتی، محصول مشابهی با اندازه‌ی ۵۵ اینچی در نمایشگاه ایفا به نمایش نگذاشته بود.
2cf06e11-8d70-4095-8ed0-7466ea18e53c
محصولات شرکت مطرح متز و اسکای‌ورس با جعبه الکترونیکی بسیار بزرگ
شرکت مطرح متز و اسکای‌ورس که امروزه تحت لیسانس شرکت چینی اسکای‌ورس فعالیت می‌کند، محصولات خود را با نام‌ «Wallpaper» به نمایش گذاشته بود. این محصول شماره‌ی مدلی نداشت و شرکت سازنده، جزئیاتی در مورد تاریخ عرضه ارائه نکرده بود؛ اما به نظر می‌رسد با توجه به تعداد صفحه‌نمایش‌ها در نمایشگاه، این شرکت در مورد عرضه‌ی آن‌ها کاملاً جدی است. متأسفانه جعبه‌ی الکترونیکی این محصول بسیار بزرگ و در واقع بزرگ‌ترین جعبه‌ای بود که در نمایشگاه مشاهده کردیم.
626e0925-8797-45f0-9323-6159b692ed28
ارائه «Poster TV» توسط کمپانی توشیبا

کمپانی توشیبا نسخه‌ی دیگری از تلویزیون‌های دیواری را با نام «Poster TV» به نمایش گذاشته بود. این محصول از یک پنل ۶۵ اینچی استفاده می‌کرد. امروزه محصولات توشیبا تحت‌لیسانس و به‌وسیله‌ی وستل تولید می‌شوند که چندین برند بازنشسته‌ی دیگر را خریداری کرده و زیرمجموعه‌ی خود قرار داده است. باکس الکترونیکی پوستر تی‌وی، سایز کوچکی نداشت و طراحی دودکش مانند آن باعث می‌شد که نتوان آن را به راحتی مخفی کرد. البته کمی و کاستی‌های این محصول نشان می‌دهند که شرکت وستل، یعنی بزرگ‌ترین سازنده‌ی تلویزیون در اروپا، در حال آزمایش و تست محصولات است و فاصله‌ی زیادی با ارائه‌ی آن‌ها در بازار دارد.

bd94a4f5-4124-428f-a0e6-f3fb7308a8f5

A1 اولین تلویزیون OLED ساخته‌شده توسط شرکت ژاپنی سونی و همچنین اولین تلویزیون اولد است که از صفحه‌نمایش به‌عنوان یک لایه برای پخش صدا استفاده می‌کند؛ چرا که صفحه‌نمایش اولد فقط از یک لایه تشکیل شده است. سونی این فناوری را «Acoustic Surface» نام‌گذاری کرده است. در این بین، ال‌جی نیز برای عرض اندام مقابل این شرکت ژاپنی، از طرح مفهومی «Crystal Sound» رونمایی کرده است. این فناوری مشابه فناوری سونی است؛ باید خاطرنشان کنیم که سونی نیز مانند تمامی شرکت‌های دیگر، پنل‌های اولد را از شرکت ال‌جی تأمین می‌کند. می‌توان امیدوار بود که در آینده این فناوری را در تلویزیون‌های بیشتری مشاهده کرد. البته در قسمت آزاد نمایشگاه چندین نمونه‌ی اولیه از این محصولات به چشم می‌خورد.

در قسمتی از نمایشگاه، شرکت چینی چانگ‌هونگ از پنل اولدی که به‌صورت افقی روی یک میز قرار گرفته بود به همراه دو توپ پلاستیکی در بالای آن برای نشان دادن اینکه چگونه این پنل‌ها صدا را بدون تأثیر گذاشتن روی کیفیت تصویر تولید می‌کنند به نمایش گذاشت. این توپ‌های پلاستیکی کاملا شفاف هستند؛ با این حال غیر ممکن است که با  حتی با چشم غیرمسلح قادر به دیدن لرزشهای ایجادشده روی پنل نباشید. متز و اسکای‌ورس نیز از فناوری مشابهی روی تلویزیون‌های خود استفاده کرده بود.

8aa1e80b-135c-454f-a97b-161d2571e2f1

 

با توجه به فعالیت شرکت‌های سازنده‌ی تلوزیون در زمینه‌ی تلویزیون‌های دیواری، احتمالا در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد محصولات مختلفی از این نوع خواهیم بود.

5 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

7 + 3 =