استفاده از فلز سمی کادمیوم یکی از دلایل فروش کم QLED در اروپا
سهم تلویزیون کیولد سامسونگ در سال 2017
شرکت سامسونگ جدیدترین نسل تلویزیونهای ردهبالای کیولد خود را در اوایل سال جاری به طور رسمی معرفی کرد، این شرکت بزرگترین تولیدکنندهی تلویزیون در جهان محسوب میشود و این جایگاه را در ۱۲ سال گذشته حفظ کرده است. اما فروش این محصولات کمتر از حد انتظارات بوده است. حال گزارش شده که غول فناوری کرهای به دنبال راهکارهایی برای افزایش فروش تلویزیونهای کیولد خود است. بر اساس اعلام شرکت تحقیقاتیIHS، سهم بازار تلویزیون.های کیولِد در سهماههی اول سال جاری همچنان روی رقم ضعیف ۱.۵ درصد باقی مانده و این رقم در سهماههی دوم ۲۰۱۷ به ۰.۸ درصد رسیده است.
استفاده از فلز سمی کادمیوم یکی از دلایل فروش کم این تلویزیون در اروپا
استفاده از کادمیوم (نوعی فلز سمیسنگین) که از آن در تولید پنلهای کیولد بهره گرفته میشود، توسط کشورهای اروپایی و قوانین زیست محیطی محدود شده است. در هرحال باید اشاره کنیم در تولید پنلهای کیولد تولید شده توسط کمپانی سامسونگ از کادمیوم استفاده نشده، اما تولید این نوع پنلها هزینههای زیادی دارد. به دلیل همین هزینههای زیاد، بسیاری از شرکتها هنوز به استفاده از فناوری کیولد در تولید محصولات خود رو این نیاوردند. بر اساس گزارشی که از طرف بیزنس کره منتشر شده، شرکت سامسونگ به این میاندیشد که تکنولوژی تولید پنلهای کیولد بدون استفاده از کادمیوم را در اختیار دیگر شرکتها قرار دهد تا بدین طریق سهم این نوع تلویزیونها در بازار افزایش یابد. در هر حال باید گفت که تصمیم نهایی در این رابطه هنوز اتخاذ نشده است.
تصمیم جدی سامسونگ برای تولید صفحه نمایش های کوانتوم دات بدون کادمیوم
یکی از مقامات رسمی سامسونگ الکترونیکس گفت: ” تعداد محدودی از شرکتها قادر به تولید صفحه نمایشهای کوانتوم دات بدون استفاده از کادمیوم هستند؛ بنابراین بازار تلویزیون های کوانتوم دات رشد چندانی نداشته است. به دلیل فاصلهای که از نظر فنی بین تولیدکنندگان تلویزیون وجود دارد، سامسونگ برای اینکه فناوری خود را در اختیار سایر شرکتها قرار دهد یا نه، بر سر یک دوراهی مانده است. مسلما با ورود سایر شرکتها به این حوزه، راه برای درآمدزایی سامسونگ ناهموارتر خواهد شد. در حال حاضر شرکتهای هایسنس، سامسونگ، تیسیال و وِستِل از تکنولوژی کوانتوم دات برای تولید تلویزیون بهره میبرند. این در حالی است که شرکتهای دیگری مثل چانگهونگ، گروندیگ، کونکا، الجی، Loewe، پاناسونیک، فیلیپس، سونی و Skyworth همچنان از پنلهای اولد استفاده میکنند.
فناوری کیولد مانند سایر تکنولوژی های جدید سامسونگ فراگیر نشد
معمولاً سامسونگ تکنولوژی جدیدی را به کار میگیرد و سایر شرکتها دنبالهرو این کمپانی هستند؛ اما این وضعیت در مورد فناوری کیولد صدق نمیکند. بنابراین غول فناوری کرهای در تلاش است تا برند کیولد را محبوب کند؛ این شرکت امیدوار است پس از فراگیر شدن استفاده از تکنولوژی نامبرده، خود به عنوان برترین شرکت فعال در این حوزه شناخته شود. بر اساس اعلام بسیاری از متخصصان، تلویزیونهای کیولد ساخت کمپانی سامسونگ از تکنولوژی واقعی کوانتوم دات استفاده نمیکنند. شایان ذکر است که تلویزیونهای اولد الجی از نظر کیفیت تصویر با فاصله زیاد نسبت به تلویزیونهای کیولد سامسونگ در جایگاه دوم قرار میگیرند.
فقط در کیولد از این فلز استفاده شده؟
بله فقط در تلویزیون های با صفحه کیولدی استفاده شده است
بله در تلویزیون های کیولد از آن استفاده شده است