انتخاب لپ تاپ استوک مناسب رشته معماری
یکی از پرطرفدار ترین رشته های دانشگاهی، رشته های مهندسی، گرایش های معماری و نقشه کشی است. مانند بیشتر شاخه های مهندسی برای این رشته نیز لپ تاپ مناسبی مورد نیاز است. چراکه در حین تحصیل و در ادامه باید از نرم افزارهای تخصصی استفاده شود و هر لپ تاپی توانایی پردازش آن ها را ندارد. لپ تاپ مناسب رشته معماری باید لپ تاپی پرقدرت از نظر پردازش و گرافیک باشد.
رشته های معماری نیاز به اجرای نرم افزار های قبیل Geo studio ،3d max ،revit ،etabs rhino و… دارد که اجرای خوب و بدون مشکل آن ها نیازمند گرافیک قدرتمند و پردازشگر بالا می باشد.
اصلی ترین عواملی که یک دانشجوی رشته معماری هنگام خرید لپ تاپ باید به آن توجه کند عبارتند از:
- Cpu: بکب از مهم ترین بخش های یک لپ تاپ که بیشتر افراد فقط به اسم آن توجه میکنند core i3، i5،i7 است در صورتی که مهم تر از آن عدد نشان دهنده نسل و قدرت cpu می باشد.
بخش زیادی از محاسبات مورد نیاز در این واحد یعنی CPU انجام می شود. از طرف دیگر معمولا سرعت العمل پردازش ها به طور مستقیم به نوع پردازنده و فرکانس کاری آن بستگی دارد. هر چه فرکانس کاری یک پردازنده بیشتر باشد، سرعت محاسبات آن نیز بیشتر است. همچنین یک معیار دیگر به نام کش وجود دارد که در سرعت پردازش تاثیر گذار است، هر چه مقدار کش بیشتر باشد. سرعت پردازش نیز بیشتر خواهد شد. برای پردازنده لپ تاپ های معماری و نقشه کشی ٢ انتخاب مناسب وجود دارد. یکی استفاده از پردازنده های Intel Core می باشد و دیگری پردازنده های Ryzen شرکت AMD می باشند.
- Ram: حافظه آن در سرعت لپ تاپ و عملکرد نرم افزار های آن مورد اهمیت است.
یکی از مهم ترین عوامل در سرعت محاسبات و پردازش نوع رم و مقدار آن است. رم های DDR4 سرعت بیشتری نسبت به رم های DDR3 دارند. همچنین ظرفیت رم نیز در سرعت پردازش ها تعین کننده است. هر چه ظرفیت رم بیشتر باشد، سرعت پردازش ها نیز افزایش می یابد.
- HARD: در انتخاب هارد و فضای آن با حساب بودجه از هارد های SSD استفاده کنیم.
عامل موثر دیگر در سرعت محاسبات نوع هارد استفاده شده در لپ تاپ می باشد. هارد های نوع SSD سرعت پردازش را چند برابر می کنند، که نیازمند بودجه ای بیشتر نسبت به هارد های نوع HDD می باشد. هر چند که نسل جدید تر هارد های HDD پر سرعت می توانند تا حد زیادی این کمبود سرعت را جبران کنند.
- گرافیک در مهندسی معماری اگر از نرم افزار راینو استفاده میکنید اهمیت دارد.
اصلی ترین بخش لپ تاپ های مناسب معماری و طراحی کارت گرافیک مجزا می باشد. انواع کارت گرافیک وجود دارند که می توان با آن ها پردازش تصویر انجام داد. ولی می خواهیم بهترین مدل ها به شما معرفی کنیم .
کارت گرافیک های Quadro مخصوص کارهای رندرینگ و طراحی ساخته شده اند، که برای این کار بسیار مناسب هستند. و همچنین پایین تر بودن قیمت آن ها نسبت به کارت گرافیک های GTX و RTX شرکت انویدیا از نکات مثبت در خرید آن است. همچنین ظرفیت کارت گرافیک نیز بسیار حائز اهمیت است. هر چه ظرفیت کارت گرافیک بیشتر باشد می توان راحت تر شبیه سازی ها را انجام و اجرا کرد.
- مانیتور لپ تاپ شما نیازمند سلیقه شما است.
در شبیه سازی ها و طراحی ها وضوح تصویر بسیار مهم است، به این دلیل که باعث می شود تا زاویه دید بیشتری به کاربر بدهد. سعی کنید لپ تاپی برای کار های طراحی و نقشه کشی انتخاب کنید که دارای وضوح تصویر بالایی باشد. نکته ی بعدی که لازم است بدانید، استفاده از تکنولوژی IPS در ساخت نمایشگر است. نمایشگرهای IPS معمولا برای طراحی بهتر هستند. چرا که تصویر از زوایای مختلف دارای کیفیت یکسانی است و کاربر به راحتی می تواند با آن کار کند. همچنبن نمایشگر مات باعث خستگی کمتر چشم ها می شود و روکش مات از تابش نورهای مضر توسط نمایشگر جلوگیری می کند.
توضیحات خوبی بود ممنون