چگونه با هزینه ای کم بهترین تکنولوژی ها را در تلویزیون داشته باشیم؟

در هر تلویزیون از ویژگی هایی جهت بهبود صدا و یا تصویر استفاده شده است، معمولا این ویژگی ها هزینه ای بالا برای تولید کننده دارند و قیمت نهایی فروش تلویزیون را بالا می برند.  تا به امروز فناوری ها و ویژگی های زیادی را شاهد بوده ایم که هر کدام کیفیت و کارایی خاصی را داشتند. فناوری اولد OLED،فناوری کیولد QLED، فناوری نانوسل NanoCell و بسیاری دیگر در انواعی از برند ها در اختیار کاربران قرار گرفته اند که در میان آنها اولد OLED در بالاترین رده قرار گرفته است و طبق معمول قیمت تلویزیون اولد OLED هم بالاتر است. فناوری هایی دیگر هستند که می توانند تا حد با فناوری های گرانتر همسطح در نظر گرفته شوند که هزینه ای کمتر را می طلبند و تلویزیون های با این نوع از فناوری ها ارزانتر وارد بازار می شود. یکی از شرکت هایی که از فناوری فوق العاده کاربردی و ارزان استفاده می کند شرکت هایسنس است که کیفیت تصویر را در تلویزیون ها دگرگون کرده است.

فناوری ارزان و فوق العاده کارا در تلویزیون های هایسنس

از آنجا که هر شرکت برای رقابت باید حرف هایی برای گفتن داشته باشد هایسنس با بهره گیری از فناوری Dual Cell شرکت BOE توانسته صفحه نمایش و تلویزیون هایی را تولید کند و برند های مشهوری چون ال جی و سامسونگ را به چالش بکشد. در تلویزیون های هایسنس همانند دیگر برند ها از نور پردازی LED استفاده می شود و هر نوع نور پردازی  Direct و یا Edge بسته به مدل در تلویزیون های هایسنس وجود دارد.  هایسنس از فناوری Dual Cell استفاده می کند و تلویزیون های با این فناوری را ULED XD نامیده است و همین فناوری موجب برتری هایسنس بر بسیاری از برند ها و تلویزیون های LED موجود در بازار شده است.

ULED XD به چه معنی است و چه ساختار و کاربردی دارد؟

قطعا تا الان با واژه ها وعبارت هایی چون ULED و یا OLED و یا QLED آشنایی دارید و تلویزیون هایی با این عنوان ها در اختیار کاربران توسط برند ها و شرکت های مختلف قرار گرفته است. سه حرف آخر در این واژه ها به معنی LED است یعنی Light Emmiting Diode که نور پردازی را انجام می دهد و در بالا به آن اشاره کردیم. اما در ULED XD حرف U و XD به چه معنی است؟

در ULED XD حرف U به معنی یک روش و یا فناوری جدید نور پردازی است. این نکته را باید در ذهن داشت که نور پردازی همان نور پردازی LED است که برد آن بدون تغییر می ماند به استثنای  فناوری OLED که ارگانیکی نور پردازی می کند و لامپ LED ندارد. در ULED از ویژگی Dual Cell استفاده شده است که گاها به آن یعنی به ULED  عنوان Dual Cell هم لقب داده می شود. در این فناوری بعد از نور پس زمینه یک صفحه نمایش دیگر  و بعد از آن صفحه نمایش اصلی قرار می گیرد اما چطور؟ ساده است، همانند فناوری هایی چون کیولد QLED سامسونگ و نانوسل NanoCell ال جی که بین نور پس زیمنه و صفحه نمایش صفحه های نانو ذارت کریستالی قرار می گرفت، در این فناوری هم از صفحه نمایشی دیگر برای این منظور استفاده شده است. اما این صفحه نمایش چیست و چه کارایی دارد؟

صفحه نمایش   Full HD Grayscale  رابط  نور پردازی

 در ULED از صفحه نمایشی با رزولوشن و تعداد پیکسل 1920*1080 قرار گرفته و این صفحه نمایش دقیقا به صفحه نمایش اصلی چسبیده  و فاصله آن در حد میلی متر است و به عبارتی این دو یعنی صفحه نمایش با رزولوشن Full HD و صفحه نمایش اصلی با رزولوشن 4K  به هم ساندویچ شده اند.با این فناوری یعنی Dual Cell میزان روشنایی، کنتراست، نمایش جزئیات و…در تلویزیون به صورت فوق العاده ای افزایش یافته است.

جمع بندی

قطعا قیمت تلویزیون ال جی یا هر برند دیگری برای کاربر و یا خریدار مهم است. خریدار می خواهد تلویزیون خود را با قیمت کمتر خریداری کند و در عین حال در آن تکنولوژی های مدرنی موجود باشد تا کیفیت تصویر را به بهترین نحو ممکن ارائه دهد. هایسنس توانسته از فناوری Dual Cell شرکت BOE استفاده کند و با آن کنتراست، روشنایی تصویر و صفحه نمایش، نمایش جزئیات را بالا ببرد. لازم به ذکر است که روشنایی صفحه نمایش و براق و شفاف بدون تصویر در تلویزیون های هایسنس از تلویزیون های کیولد و اولد هم بیشتر است، بنابراین می توان با هزینه کمتر تلویزیون با قابلیت بیشتر و بهتر را دارا بود. خرید تلویزیون ال جی هزینه ای بیشتر نسبت به تلویزیون هایسنس می طلبد بنابراین برای صرف هزینه کم برای خرید تلویزیون هایسنس می تواند گزینه ای مناسب باشد.

 

6 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

30 + = 32